Skip to content

Dynamisch en vernieuwend

Ingenieurs-, architectuur- en consultancygroep Volantis realiseert nieuwe en innoveert bestaande gebouwen, processen en productie-omgevingen. Ze doen dit in alle sectoren, maar voornamelijk in de industrie en de zorg. Van klein tot groot en voor opdrachtgevers uit alle delen van de wereld. Ze zijn creatief en praktisch. Ze denken mee en pakken aan. Ze ontdekken en ondernemen.

 

In 2021 kwam Volantis bij Stradigi met de vraag om een marketing- en communicatieplan op te stellen. Diverse strategie sessies hebben we gewijd aan het leren kennen van Volantis: hun identiteit, doelen en uitdagingen.

 

Vervolgens hebben we succesvol ons plan gepresenteerd.  We hebben in ons advies direct de extra stap aanbevolen om een re-design van het huidige logo mee te nemen. Wij waren ervan overtuigd dat het logo strakker en sterker kon, maar ook: meer passend bij de organisatie. Jong, dynamisch, vernieuwend en circulair.

Van passende corporate identity naar nieuwe website

Uiteindelijk hebben we ook de corporate identity van Volantis aangepakt waarin het belangrijkste element, de vliegende vis, behouden is. Na het omarmen van de nieuwe corporate identity hebben we een geheel nieuwe website gebouwd.

 

Vanuit een customer journey om te ontdekken welke informatie de doelgroep wilt zien, en vervolgens wireframes om de userflow te bepalen en optimaliseren, hebben we een design opgeleverd. Passend bij de corporate identity, met nieuwe functionaliteiten, nieuwe teksten en foto’s. Het resultaat werd feestelijk gevierd tijdens het 70 jarig jubileum van Volantis op 1 mei. Op die dag ging Volantis.nl live!

 

En we zijn nog niet klaar…

Website design and beyond

Vanaf 1 november zijn we bezig met SEO optimalisaties voor Volantis. Hierin hebben we in goede samenwerking een zoekwoord voorstel gemaakt waarmee we de focus van Q1 en Q2 2023 hebben bepaald. Daarna is de website een continu werkproces waarbij we in Q1 nieuwe foto’s en video’s gaan maken voor de website om het stukje bij beetje dynamischer te maken.

Other cases that might interest you

Wanna grow too?

Voor welke uitdaging je ook staat met je merk, wij denken met je mee en helpen je om het gewenste resultaat en niveau te behalen.