Skip to content

De juiste online aanpak als krachtbron voor Elfa’s groei

Elfa, een toonaangevende speler in batterijen en verlichting, versterkt bedrijven al ruim een eeuw. Als familiebedrijf heeft Elfa zich de laatste jaren ontpopt als dé zakelijke partner voor energieoplossingen. Als Elfa’s digitale strateeg heeft Stradigi de afgelopen jaren de online zichtbaarheid en met name de conversies aanzienlijk weten te verbeteren. Dankzij enkele strategische keuzes en een geheel nieuwe online aanpak is de website van Elfa een echte krachtbron geworden voor de groei van Elfa.

 

Bij Elfa hebben we een resultaatgerichte online strategie ontwikkeld die inspeelt op Elfa’s groeiambities. Het doel: online zichtbaarheid flink verhogen en meer leads genereren. Met een helder inzicht in Elfa’s identiteit en ambities, hebben we op basis van data-intelligence, marktonderzoek en onze brede online marketingkennis een online strategie ontwikkelt om de doelen te realiseren.

 

Door de gehele uitvoering van de strategie op ons te nemen (SEO, SEA, online campagnes en contentcreatie) hebben we echt impact gerealiseerd dat Elfa’s merk de erkenning geeft die het verdient.

Let’s create impact: resultaten die energie geven!

Aangedreven door onze geavanceerde SEO-strategieën en nauwkeurig getargete SEA en LinkedIn-advertenties hebben we resultaten bereikt die veel energie geven. De cijfers spreken voor zich:

  • 40% meer telefonische aanvragen.
    Maar liefst 85% meer ingevulde contactformulieren!
  • 38 relevante zoekwoorden gestegen naar top 5 posities in Google.
  • 53% meer organische bezoekers in één jaar tijd. Zie de afbeelding voor het aantal organische clicks van eind 2022 tot eind 2023 (bron: Google Search Console).

Stay tuned...

Deze resultaten zijn niet slechts cijfers; ze zijn het bewijs van de bloeiende energie tussen Elfa’s visie op het gebied van energie en onze online marketing expertise. Een top samenwerking! Elfa’s succesverhaal in 2023 was indrukwekkend. Ondertussen werken we in 2024 alweer aan verfrissende nieuwe projecten.

 

Zo verleggen we ook in 2024 de marketinggrenzen met solide strategieën en slimme webontwikkeling. Stay tuned voor een energiek vervolg. Let’s create impact together!

Stradigi’s aanpak

Resultaatgedreven en strategisch: dat is hoe we jouw merk naar succes leiden. Met een grondige analyse, data-onderzoek, scherpe strategie en doelgerichte designs creëren we impact. We stellen samen je doelen vast en geven je advies. Een goede basis is het halve werk.

 

Een concept is de volgende stap en geeft visueel weer hoe we deze doelen gaan realiseren. We maken een customer journey en wireframes voor je website, zodat we zo precies mogelijk kunnen inspelen op wensen en gedrag van de doelgroep. Hierop baseren we ons design. We zijn kritisch, maar jij natuurlijk ook. Daarom tillen we je merk samen naar het hoogste niveau.

Other cases that might interest you

Wanna create impact together?

Voor welke uitdaging je ook staat met je merk, wij denken met je mee en helpen je om het gewenste resultaat en niveau te behalen.