Skip to content

Van fysiopraktijk in Steyl naar een begrip in de regio…​

Hoe word je de beste en grootste fysiopraktijk van de regio? Dat is de vraag die Rob, eigenaar van Funqtio, zich stelde in 2016. Hij had een droom om zijn praktijk in Steyl uit te breiden met een tweede vestiging in Venlo. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen de concurrentie? En hoe blijf je trouw aan je eigen cultuur en waarden? Dat is waar Stradigi in beeld kwam.

 

Om deze groei te realiseren ontwikkelde we samen een marketingplan. Funqtio wil in alles het beste zijn. Ze willen de beste zorg aanbieden, de beste werkplek voor hun medewerkers, de mooiste vestigingen, enzovoorts. Dit is vertaald naar een herkenbare huisstijl en krachtige huisstijl: “A step ahead”.

A step ahead

Funqtio heeft een unieke en laagdrempelige cultuur die zich onderscheidt van andere praktijken; het deskundige team kenmerkt zich door een professionele, maar informele aanpak en zorgt dat je je direct thuis en vertrouwt voelt. Dat is de boodschap die we zowel online als offline willen overbrengen.

 

Al snel wisten we Rob te overtuigen dat we door middel van online marketing veel potentiële cliënten zouden kunnen bereiken. Op het moment dat mensen ongemakken ervaren, moet Funqtio top-of-mind zijn. Je stapt makkelijker ergens naar binnen als je de naam kent én er een goed gevoel over hebt.

 

Door de inzet van SEO, SEA en Social Advertising zagen we in 2023 een stijgende lijn, zowel in websitebezoekers als in aanmeldingen.

  • 72.176 websitebezoekers;
  • 24.520 weergaven van de Facebook-campagne;
  • 1058 ingevulde contactformulieren;
  • 2059 telefoontjes;
  • 318 e-mails.

Keep on dreaming…

Funqtio blijft groeien en heeft ambitieuze plannen en doelen. Waar liggen de uitdagingen voor de komende jaren en hoe kunnen we als Funqtio groeien én ‘A step ahead’ blijven?​

 

Er wordt bijgestuurd waar nodig. We blijven het marketingplan continue ontwikkelen en we zorgen ervoor dat de Funqtio-cultuur duidelijk naar buiten wordt gecommuniceerd.

Other cases that might interest you

Wanna grow too?

Voor welke uitdaging je ook staat met je merk, wij denken met je mee en helpen je om het gewenste resultaat en niveau te behalen.