Skip to content

AI Academy: Let's do it

Kunstmatige intelligentie (AI) ontwikkelt zich in een hoog tempo en verandert ook de manier waarop we werken. De impact van AI op de werkvloer is groot. Als professional is het van belang om te begrijpen hoe je AI kunt toepassen en hoe je AI (tools) kunt inzetten om de productiviteit en effectiviteit van jouw werk te optimaliseren.

 

Welkom bij de AI Academy, waar wij ons richten op professionele groei door middel van doelgerichte AI-trainingen. Onze trainingen zijn zorgvuldig ontworpen om zakelijke professionals te voorzien van essentiële kennis en praktische vaardigheden op het gebied van kunstmatige intelligentie.

 

Let’s create impact!

In onze gestructureerde programma’s ontwikkel je niet alleen een solide basisbegrip van AI, maar leer je ook hoe je deze inzichten effectief kunt toepassen binnen jouw specifieke zakelijke context. Onze AI academy biedt trainingen voor HR-afdelingen, marketingteams en andere zakelijke professionals.

Trainingen

ChatGPT en AI in het bedrijfsleven

Een training over AI, specifiek gericht op ChatGPT en zijn toepassingen. We behandelen de basisprincipes van AI, de opkomst van ChatGPT, en hoe deze technologie efficiënt en effectief ingezet kan…

ChatGPT en AI voor HR en Recruitment

Deze training is ontworpen om HR-professionals en recruiters te ondersteunen bij het efficiënter en sneller uitvoeren van hun dagelijkse taken met behulp van AI.

ChatGPT en AI voor Marketeers

Deze training is gericht op het gebruik van ChatGPT en andere AI-tools in de marketingsector. De training is ontworpen voor marketeers die de voordelen van ChatGPT willen benutten en hun…

Incompany kennissessies en trainingen

Incompany kennissessies en trainingen

Door medewerkers binnen jouw organisatie te bewapenen met de kennis om AI te benutten, streven we ernaar innovatie te stimuleren en succes aan te drijven in de huidige datagedreven wereld.

 

Onze toewijding aan het ontwikkelen van AI-talent wordt weerspiegeld in onze unieke trainingsprogramma’s. Maar we doen meer. We organiseren kennissessies voor managementteams of afdelingen binnen bedrijven. Samen ontwikkelen we AI trainingen en AI kennissessies om praktisch en relevant te zijn voor realistische scenario’s voor organisaties en bedrijven.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze incompany AI trainingen en kennissessies.

Resultaten van onze AI trainingen

Na afronding van onze trainingen:

  • Heb je een grondige kennis van AI en verschillende tools, inclusief de context en basisprincipes.
  • Kun je effectief communiceren met AI-systemen, waardoor jij een sterk team vormt met AI.
  • Heb je hands-on ervaring opgedaan met AI op basis van jouw vakgebied.
  • Begrijp je de brede scala aan toepassingsmogelijkheden en weet je hoe AI je professionele ontwikkeling kan versnellen.
  • Daarnaast ontvang je het certificaat ‘Stradigi’s AI Academy PRO’.

Meld je direct aan