Skip to content

Welcome

Roel Sloesen en Jaap Canjels richtten Stradigi op met de wetenschap dat zo veel bedrijven zeeën van mogelijkheden onbenut laten, hun potentie niet volledig benutten en dat het, op het gebied van marketing, simpelweg beter kan én moet. Met een uitgebreide professionele historie brengen onze beide oprichters een solide basis waar veel ruimte voor innovatie en groei is en waar middels een open cultuur de best mogelijke marketing resultaten voor onze klanten behaald kunnen worden.

 

We combineren onze strategische aanpak met een lading aan creativiteit. Gecombineerd met onze uitgebreide online kennis gaan wij voor jou echt het verschil maken. Dat blijkt wel uit de resultaten die we tot op heden behalen voor onze klanten!

 

Meer weten? Neem contact met ons op, dan zetten wij de koffie klaar of komen bij jou op bezoek. Let’s create impact together!

Our culture is important to us.

We inspireren graag en laten ons graag inspireren. Ieder heeft zijn of haar eigen specialisme en talenten, samen vormen we het team dat de klant op ieder vlak kan bedienen. We hebben alles in huis: de creative director, designers, developers, communicatieadviseurs, SEO- en SEA-specialisten, een Marketing Automation specialist, copy writers en projectmanagers. We zijn een jong bedrijf, maar groeien hard en laten met ons werk zien dat we een waardige speler zijn.

 

We werken nauw samen en komen tot betere ideeën door met elkaar te sparren. We geloven erin dat mensen het beste tot hun recht komen als ze kunnen doen wat ze leuk vinden, dus daar zetten we ons voor in. Door elkaar te helpen komen we verder. Gezelligheid op de werkvloer, met een stuk vlaai, borrel of een goed (en meestal vriendelijk) potje pingpong is onmisbaar.

Hi there!

Hayke
Jaap
Mark
Roel
Eveliene
Floris
Luuk
Valentyna
Linda
Joey
Wendy
Jannes
Bob
You?
Hayke
Jaap
Mark
Roel
Eveliene
Floris
Luuk
Valentyna
Linda
Joey
Wendy
Jannes
Bob

Get on board. We’ve got vacancies!

We zijn enthousiast en ambitieus, groeien snel en leren steeds bij. Wil jij met ons meegroeien? We bieden je de ruimte om te doen waar je goed in bent en de mogelijkheid om te groeien of je verder te specialiseren in wat je leuk vindt. Mogelijkheden genoeg, maar laten we beginnen met een kop koffie.