Skip to content

A good start

Eind 2022 mochten we Prowood Nederland introduceren op de Nederlandse markt; Een nieuw bedrijf met een duurzame missie.

Ze zijn overtuigd van het creëren van een nieuwe norm, waar alleen duurzame oplossingen gebruikt worden om een duurzame toekomst te realiseren.

De houten gevelbekleding van Prowood heeft een moderne en stijlvolle look en is bovendien ook nog eens milieuvriendelijk!

 

Wij gingen ook voor duurzaam: Samen ontwikkelde wij een strategie met een onderscheidende, herkenbare look die zich duidelijk onderscheid van anderen in de sector. De moderne visuele identiteit is net zoals de missie van Prowood; uit het beste hout gesneden!

Boompje geplant

Het enthousiasme van Prowood, het goede verhaal en nog betere producten hebben in het eerste jaar voor super resultaten gezorgd. Daarmee was het duurzame boompje meteen gepland.

  • 450 opdrachten;
  • 40 locaties waar Prowood’s duurzame producten te koop zijn;
  • 5 nieuwe collega’s die uit het juiste hout gesneden zijn;
  • Een volledig CIRCULAIRE productlijn – als één van de eerste in Nederland.

The attention it deserves

Prowood denkt mee met de architecten, maar ook met de eindgebruiker. Een totale klantbeleving. Samen ontwikkelde we een unieke corporate identity, een website met eigenzinnige to-the-point teksten en een verpakkingslijn met eigenzinnige, opvallende en grappige oneliners. Elk contact tussen Prowood en de klant klopt.

“Ken je die mop van twee Brabanders die een eigen bedrijf in Limburg beginnen?”

“Ken je die mop van twee Brabanders die een eigen bedrijf in Limburg beginnen?”

Prowood is Prowood. Uit het juiste hout gesneden. Met 2 gezellige Brabanders aan het roer. Dit moet ook op social media herkenbaar zijn. Regelmatig ontwikkelen we social media posts, met als hoogtepunt hun eerste -te- grappige social media post die veel aandacht kreeg.

Deze social post bereikte méér dan 30.000 mensen én leidde tot een groot artikel in het Dagblad de Limburger! Fijne free-publicity dus!

Other cases that might interest you

Wanna grow too?

Voor welke uitdaging je ook staat met je merk, wij denken met je mee en helpen je om het gewenste resultaat en niveau te behalen.