Skip to content

Hillhout: een bedrijf dat modulaire buitenverblijven maakt van hoogwaardige kwaliteit met duurzaam hout. Hillhout was twintig jaar geleden een bekende naam op het gebied van tuinverblijven. Het was in 2022 nog steeds een grote speler, al zei de naam de doelgroep niet genoeg om een hoge merkbekendheid op te roepen.

 

Onze uitdaging? De naam ‘Hillhout’ weer de status en bekendheid geven die het meer dan verdient. Met een frisse, eigentijdse uitstraling werken we met Hillhout aan een nieuwe merkstrategie. Zo zijn we gestart met een unieke campagne waarvoor we de samenwerking aan zijn gegaan met zangeres Do. Mede met deze fotoshoot hebben we mooie content mogen creëren die het merk op de kaart zet.

 

Do past precies in de doelgroep qua leeftijd, maar ook waarden. Zij hecht, net zoals Hillhout, veel waarde aan duurzaamheid en het milieu. Hillhout maakt zich sterk om met duurzame en milieubesparende materialen en productiemethoden te werken.

Leads and conversion

We hebben de website geoptimaliseerd op SEO niveau om hoger te scoren in Google. We hebben marketing automation geïmplementeerd om meer leads binnen te halen, zoals met catalogus downloads, dealer aanvragen en contactformulieren.

  • Website bezoeken met 90% gegroeid naar 186.000 in 2022
  • 3500 catalogus downloads
  • 146 contactformulieren

Brand campaign Do

We hebben een unieke brand campagne opgezet met niemand minder dan zangeres Do. Iemand die perfect bij de doelgroep past en zich inzet om duurzamer te wonen en leven. Na een mooie fotoshoot met Do hebben we een inspiratiemagazine opgezet, een social media campagne en een landingspagina.

Other cases that might interest you

Wanna grow too?

Voor welke uitdaging je ook staat met je merk, wij denken met je mee en helpen je om het gewenste resultaat en niveau te behalen.