Skip to content

Weet jij wat de grootste sector is van Noord-Limburg?

Met wel 300 verschillende maakbedrijven in Noord-Limburg is de maakindustrie veruit de grootste sector in de regio. Helaas ervaren deze mooie bedrijven een uitdaging in het werven van goed gekwalificeerd personeel.

 

Om verzekerd te zijn van meer technisch personeel willen we jongeren al vroeg enthousiast maken over de kansen en mogelijkheden binnen de maakindustrie.

 

Stradigi bedacht en ontwikkelde samen met Sterk Techniek en diverse regionale scholen en bedrijven het evenement Crafters. Een evenement voor leerlingen in de regio Venlo en Beesel. Dankzij dit enerverende evenement stimuleren we jongeren om te kiezen voor een carrière in de techniek.

 

Afgelopen jaar maakte 630 leerlingen op een laagdrempelige manier kennis met verschillende technische mogelijkheden. Denk hierbij aan het volgen van een DJ-workshop, het lassen van een telefoonhouder, het spelen van een Mifa Fifa game, zelf foto’s maken met toffe belichting etc.

“Ik ben enthousiast over de bijdrage van Stradigi aan Crafters ’23. Het is geweldig om te zien hoe we de jeugd inspireren met technologie!”

  • Didier Dohmen. College van Bestuur van Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken

Let’s create impact with technology!

Stradigi stond aan de wieg van de eerste editie van Crafters. We hebben diverse partijen bij elkaar aan tafel gebracht en vanaf de start meegedacht over het concept en de mogelijkheden. We ontwikkelde ook de naam voor het evenement, de corporate branding en andere communicatie-activiteiten zoals de aftermovie.

Other cases that might interest you

Wanna grow too?

Voor welke uitdaging je ook staat met je merk, wij denken met je mee en helpen je om het gewenste resultaat en niveau te behalen.