Stradigi Logo.

Ben jij een loper of koning(in).

Het is belangrijk een stip op de horizon te hebben. Een plan voor zowel de korte als de lange termijn om je doelstellingen te bereiken. Een goede strategie kan niet meer ontbreken vandaag de dag bij een bedrijf dat zichzelf serieus neemt en dat ambities heeft. Geregeld zien we dat bedrijven geen solide strategie hebben opgesteld, überhaupt niet veel inzicht hebben in wie hun doelgroep is en welke doelstellingen behaald moeten worden. Wil je succesvol zijn is het belangrijk om de juiste keuzes te maken en prioriteiten te stellen en focus aan te brengen. Verschaf jezelf een unieke marktpositie door jezelf als bedrijf onderscheidend te positioneren en merkvoorkeur te creëren. Met een duidelijke strategie en een concreet plan van aanpak onderscheid je jezelf en bereik je je bedrijfsdoelstellingen.

De kroon op jullie werk!

Positioneren is het vinden, creëren en realiseren van een unieke marktpositie. Deze positie moet:


-relevant zijn voor de doelgroep
-onderscheidend zijn van de concurrentie
-aansluiten op de competenties van de onderneming

Alles met het doel om merkvoorkeur te creëren en de doelgroep te verleiden om te kiezen voor jouw bedrijf

Dus stop heel even met rennen! Kan jullie marketing aanpak (veel) beter? Met het juiste strategische marketingplan gaan we samen gegarandeerd mooie resultaten behalen.
Zo voel jij je als klant pas echt een koning(in).

Samen winnen.

Contact

Ervaren in resultaat boeken.

Voor ongeveer 50 organisaties en bedrijven hebben we een marketing- en communicatiestrategie ontwikkeld én geïmplementeerd. De combinatie van het ontwikkelen van de strategie en daarna daadwerkelijk implementeren zorgt ervoor dat we in bijna alle gevallen de vooraf gestelde doelen gerealiseerd of overtroffen hebben. Bekijk ook onze cases.

Met onze winnaarsmentaliteit streven we altijd naar maximaal resultaat voor jou als klant. We combineren onze strategische aanpak met de nodige creativiteit én met onze online kennis maken we voor jou echt het verschil. Met deze competenties hebben we een unieke mix die zorgt voor resultaten en leads in diverse markten

Strategie

Om gefundeerd en strategische keuzes te kunnen maken is het van belang om een strategisch marketing- en communicatieplan te ontwikkelen. Dit vormt de leidraad voor alle marketing- en communicatieactiviteiten. Als we samen weten waar we naartoe willen, dan kunnen we bij de beoogde doelgroepen daadwerkelijk merkvoorkeur creëren.

Marketing | communicatie

Het leven van vandaag is snel, gedigitaliseerd en ‘tech-forward’. Maar ondanks dat we beschikken over diverse online tools en systemen die ons informeren, navigeren en helpen, blijven we mensen. Mensen die geraakt worden door emotie. Vandaar dat we bij Stradigi geloven in strategie, creatie én online marketing.

Online marketing

Naast een gedegen strategie en slimme inzet van online marketing, hebben we nog veel meer in huis. Zo verzorgen we met ons team ook:
– Webdevelopment
– Data- analytics
– Contentmarketing
– SEO
– SEA
– Social en online advertising
– Marketing Automation
– E-mail marketing

Het marketing- en communicatieplan.

Om gefundeerd en strategische keuzes te kunnen maken is het van belang om een strategisch marketing- en communicatieplan te ontwikkelen. Dit vormt de leidraad voor alle marketing- en communicatieactiviteiten. Als we samen weten waar we naartoe willen, dan kunnen we bij de beoogde doelgroepen daadwerkelijk merkvoorkeur creëren.

In dit plan komen de volgende onderdelen aan bod:

– Bedrijfs-, marketing- en communicatiedoelstellingen;

– Doelgroepen in- en extern;

– Identiteit, huidig en gewenst imago;

– Merkbelofte in- en extern; 

– Communicatie-advies, communicatiestrategie en plan van aanpak; 

– Gewenste positionering;

– Communicatieboodschap;

– Marketing- en communicatiemiddelenmix.

Bekijk resultaten

Jaap Canjels
Roel Sloesen

Na oplevering van het plan.

Na oplevering van het plan gaan we samen met ons team aan de slag om jullie bedrijfsdoelstellingen en marketing- en communicatiedoelen te realiseren.

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan hier contact op met Roel of Jaap

Ons team
Een mix van strategen en specialisten met een schat aan kennis. Van doorgewinterde rotten tot jong ambitieus talent; in alle gevallen met specifieke én up-to-date kennis en expertise.

Ben jij een loper of koning(in)?

Stop heel even met rennen! Kan jullie marketing aanpak (veel) beter? Met de juiste strategische marketing beslissingen gaan we samen mooie resultaten behalen. Zo voel jij je als klant pas echt een koning(in).

Samen winnen