Skip to content

Stradigi is een marketing bureau in Venlo dat je helpt bij het behalen van jouw beoogde marketing doelstellingen. Met onze uiteenlopende specialisten, variërend van design tot SEO en alles daartussen, willen wij een strategisch marketing bureau voor jou zijn die niet van nut is, maar van waarde. Een partner die met je meedenkt en je helpt om (onder andere) de kansen te benutten van het online speelveld.

 

Voor bedrijven in de regio Venlo begrijpen we dat je graag samenwerkt met een lokale partij waar je makkelijk mee kunt schakelen en waar je snel langs kunt komen voor een afspraak. Wij zijn gevestigd op Winkelveldstraat 1c, 5916 NX Venlo.

 

Als strategisch marketing bureau kunnen we je helpen bij verschillende facetten binnen marketing, zoals strategie, online marketing, branding en development.

Strategie

Strategie

De grote vraag is: Wat zijn de doelstellingen die je wilt behalen, en welk pad ga je bewandelen om dit te realiseren? Hierbij is het van belang om focus te behouden zodat systematisch naar het einddoel kan worden gewerkt.

 

Met Stradigi, jouw marketing bureau in Venlo, zijn jouw marketing ambities in goede handen. We hebben al strategieën uitgewerkt voor meer dan 50 bedrijven en organisaties. Meestal doen we dit in de vorm van een marketing- en communicatieplan. We zijn hierbij besluitvaardig in wat we wel èn niet doen. Hierdoor zorgen we dat er focus ontstaat op het bereiken van jouw doel.

 

Wij staan naast je in het besluitvormingsproces en geven je, oprecht en met inzicht, advies over de te nemen stappen voor jouw merk. Alleen zo, wordt je écht geholpen.

Online marketing & data

Online marketing is een cruciaal instrument voor elke onderneming. Potentiële klanten zoeken steeds vaker online informatie en leggen direct contact via de website, vaak via een contactformulier. Deze leads zijn goud waard voor een verkoopafdeling. Deze potentiële klanten zijn immers al bekend met wat je doet en tonen interesse in wat je te bieden hebt; een belangrijke eerste stap richting samenwerking is gezet.

 

Om dit te bewerkstelligen moet je online goed vindbaar zijn. Voor veel marketing medewerkers zal de essentie van online marketing bekend zijn, al zorgen een gebrek aan diepgaande kennis en tijd ervoor dat interne marketingteams geen complete aanpak hebben. Daar springen wij in!

 

Als online marketing specialist in Venlo kunnen we je helpen bij onder andere:

 

Natuurlijk wil je ook de resultaten van de online marketing activiteiten weten. Ook dit verzorgen wij tot in de puntjes. Door middel van digital analytics zorgen we ervoor dat alles op de juiste manier en inzichtelijk wordt gemeten, zodat we op basis van resultaten onderbouwde conclusies kunnen trekken.

Branding, design & UX

Wanneer je kiest voor het marketing bureau Stradigi in Venlo, dan kies je voor een partner die begrijpt hoe essentieel branding en design zijn voor de herkenbaarheid van je merk.

 

Op basis van de marketingstrategie creëren we een uniek en relevant verhaal dat via de juiste boodschap terechtkomt bij de doelgroep. Deze moet namelijk vertrouwd raken met jouw merk. Design speelt hier een grote rol. De potentiële klant beoordeelt namelijk de bedrijfsidentiteit en uitingen, en vormt op basis daarvan een perceptie over je bedrijf en het aanbod.

 

Ons team is bedreven in design en legt hierin al hun creatieve energie. We focussen op de doelgroep die jij voor ogen hebt en zorgen dat de uitkomst in lijn is met de bedrijfsidentiteit. Dit moet vervolgens consistent worden doorgevoerd in alle communicatie-uitingen. De website is hierbij een van de belangrijkste middelen. Een ‘onaantrekkelijke’ site kan potentiële klanten snel afschrikken. Deze moet daarom de look en feel van je merk reflecteren, waarbij tegelijkertijd de doelgroep wordt aangetrokken.

 

De gebruikerservaring wordt hier overigens niet vergeten. Een sterke UX (User Experience) moet er namelijk voor zorgen dat websitebezoekers intuïtief kunnen navigeren en snel de informatie vinden die ze zoeken. Anders loop je het risico dat gebruikers de website verlaten en naar een concurrent gaan. Ook hier houden we rekening mee, door onszelf vragen te stellen als ‘wat wil de bezoeker vinden op de website?’ en ‘worden bezoekers effectief naar conversiemomenten geleid?’

Development

Genoeg marketingbureaus kunnen een website maken, al is een goede website bouwen een ander verhaal. Door middel van onze eigen technieken en expertise, bouwen wij een website die aansluit op jouw doelgroep.

 

De marketingdoelstellingen zorgen overigens voor een belangrijk fundament van hoe de website wordt opgebouwd. Wat wil je precies bereiken? Een hogere positie in Google of wellicht nieuwe leads aantrekken? De website die Stradigi ontwikkelt wordt toegespitst op de gestelde doelen, zodat we de beste resultaten kunnen behalen.

 

Het websitebouwproces vindt volledig intern plaats. We maken hierbij gebruik van onze eigen technologie om de website in WordPress te bouwen. Op deze manier is het voor ons makkelijk om later verdere ontwikkelingen door te voeren.

Cases

We kunnen natuurlijk veel vertellen over de specialisaties die we bij Stradigi in huis hebben, al is het voor jou natuurlijk interessanter om de daadwerkelijke resultaten te zien bij onze klanten.

 

Hopelijk krijg je door deze cases door te nemen een goed idee van onze voorgaande projecten.

Volantis: Let’s change the perspective

De ingenieurs-, architectuur- en consultancygroep Volantis is gespecialiseerd in het realiseren van nieuwe en het innoveren van bestaande bouwwerken, processen en productieomgevingen. Ze realiseren zowel kleine als grote projecten en hebben opdrachtgevers over de hele wereld.

 

In 2021 benaderde Volantis Stradigi voor de ontwikkeling van een marketing- en communicatieplan. Aan de hand van meerdere strategiesessies konden we ons verdiepen in de identiteit, doelstellingen en uitdagingen van Volantis.

 

Na deze sessies hebben we met succes onze strategie aan Volantis gepresenteerd. In ons advies stelden we voor om ook een herontwerp van het huidige logo te overwegen. We geloofden dat het logo moderner en krachtiger gemaakt kon worden en dat het vooral beter moest aansluiten op het karakter van de organisatie: jong, dynamisch, innovatief en duurzaam.

 

Uiteindelijk hebben we de huisstijl van Volantis vernieuwd, waarbij het kenmerkende element, de vliegende vis, intact is gebleven. Na het introduceren van de vernieuwde huisstijl, hebben we een compleet nieuwe website van Volantis ontworpen en gelanceerd.

 

Daarnaast zijn we actief bezig met SEO-optimalisaties zodat de website in Google wordt gevonden voor relevante zoekwoorden. We hebben hierbij een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd dat de richting bepaalde voor onze focus in 2023. Het optimaliseren van de website is toen een doorlopend project geworden.

Hillhout: moments made

Hillhout is een bedrijf dat modulaire buitenverblijven ontwikkelt uit duurzaam en kwalitatief hout. Ondanks dat Hillhout twintig jaar geleden een prominente naam was in de wereld van tuinverblijven, resoneerde de naam anno 2022 minder sterk met de doelgroep, ondanks dat ze een toonaangevende partij zijn.

 

Het doel was dan ook om Hillhout weer de erkenning en bekendheid te geven die het verdient. Samen met Hillhout hebben we een vernieuwde merkstrategie ontwikkeld met een moderne touch. Hierbij zijn de krachten gebundeld met zangeres Do voor een speciale campagne.

 

Do is niet alleen qua leeftijd een perfecte match voor de doelgroep, maar ook in haar waarden. Net als Hillhout zet zij zich in voor duurzaamheid en het milieu. Hillhout blijft zich namelijk inzetten voor duurzame materialen en milieuvriendelijke productieprocessen.

 

Als onderdeel van de campagne met Do hebben we een fotoshoot gehouden waarmee we sterke content hebben gecreëerd. Met deze content hebben we Hillhout in de schijnwerpers gezet. Door middel van SEO-optimalisaties hebben we ervoor gezorgd dat de website beter zichtbaar is in Google. Ook hebben we marketing automation gebruikt om meer leads te genereren, bijvoorbeeld via catalogusdownloads, dealer-aanvragen en contactaanvragen.

  • Website bezoeken zijn met 90% gegroeid naar 186.000 in 2022.
  • 3500 catalogus downloads
  • 146 contactformulieren

Een samenwerking met Stradigi

Een samenwerking met Stradigi

Ongeacht of Stradigi een eenmalige opdracht uitvoert of een langdurige samenwerking aangaat, wij willen ons onderscheiden door echt impact te creëren voor jouw bedrijf of organisatie. We willen toegevoegde waarde bieden in plaats van simpelweg “nuttig” zijn.

 

Dat houdt ook in dat we niet blindelings alles opvolgen wat een klant van ons vraagt, maar dat we ook kritisch nadenken of datgene wat we moeten oppakken ook wel daadwerkelijk oplevert wat de klant verwacht.

 

Wij denken overigens dat dit van grote waarde is voor de marketing manager die intern bij de klant zit. Stradigi kan de huidige marketing manager namelijk helpen om data inzichtelijk te krijgen en door hier vervolgens conclusies uit te trekken. Daarnaast fungeren we als sparringpartner bij strategische en praktische vraagstukken waar de marketing manager mee kampt.

Hét marketing bureau in Venlo

Wij denken dat Stradigi dé strategische marketingpartner is in de regio Venlo, met expertise variërend van strategie en online marketing tot design en development. Onze track record met klanten zoals Hillhout en Volantis benadrukt onze toewijding aan het creëren van impact. We streven naar meer dan alleen nuttig zijn; we willen een onmisbare waarde toevoegen aan jouw organisatie en je helpen je marketingdoelstellingen te behalen met onze deskundige aanpak in online marketing in Venlo.

 

Ben je geïntrigeerd door wat Stradigi voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op met het nummer +31 (0)77 234 0888. We kijken ernaar uit om samen te werken!

Floris Noten Online Marketing Specialist