Stradigi Logo.

Effectieve marketing.

Ben jij op zoek naar een bureau dat strategisch met jouw organisatie en bedrijf kan meedenken en de ervaring en creativiteit heeft om met resultaatgerichte oplossingen jouw organisatie of bedrijf verder te helpen.

Communicatie- en marketingafdelingen zijn vaak op zoek naar een strategische, resultaatgerichte én meetbare aanpak. Stradigi staat voor een STRAtegische en DIGItale aanpak die garant staat voor resultaten. Bekijk hieronder hoe we voor onze klanten strategisch én digitaal het verschil al hebben gemaakt!

Het effectieve marketingplan ontwikkelen.

Positioneren is het vinden, creëren en realiseren van een unieke marktpositie. Deze positie moet: 
– Relevant zijn voor de doelgroepen
– Onderscheidend zijn van de concurrentie
– Aansluiten op de competenties van de onderneming

Alles met het doel om merkvoorkeur te creëren en de doelgroep te verleiden om te kiezen voor jouw bedrijf of merk.

Een organisatie die zich goed profileert of een sterk merk zorgt voor:  

Omzetverhoging omdat je meer producten of diensten verkoopt of de waarde ervan stijgt

Vertrouwen om contact op te nemen of een product te bestellen

Gemotiveerde medewerkers en aantrekkingskracht naar nieuwe medewerkers

Zo halen we samen met onze klanten geweldige resultaten. Denk hierbij aan meer relevant verkeer, een hogere naamsbekendheid, meer online leads en meer verkoop!

Het marketing- en communicatieplan.

Ervaren in resultaat boeken 

Voor ongeveer 50 organisaties en bedrijven hebben we een marketing- en communicatiestrategie ontwikkeld én geïmplementeerd. De combinatie van het ontwikkelen van de strategie en daarna daadwerkelijk implementeren zorgt ervoor dat we in bijna alle gevallen de vooraf gestelde doelen gerealiseerd of overtroffen hebben. 

Om gefundeerd en strategische keuzes te kunnen maken is het van belang om een strategisch marketing- en communicatieplan te ontwikkelen. Dit vormt de leidraad voor alle marketing- en communicatieactiviteiten. Als we samen weten waar we naartoe willen, dan kunnen we bij de beoogde doelgroepen daadwerkelijk merkvoorkeur creëren. 

Mifa

Bedrijven waarvoor we plannen schreven:

Mifa | Hadley | Marcelissen | Fancom | Techno Valley | Funqtio | Orange Blend | Inno+ | Hillhout | Volantis en vele andere

Contact

Online marketing.

Meer relevant verkeer, online leads en verkoop? Wij helpen je met SEO, SEA, social en online campagnes om jou doelstellingen te bereiken. 

Marketing automation.

Marketing Automation is inmiddels ondenkbaar in ons huidige marketingtijdperk. Wil je weten hoe wij dankzij online marketing en marketing automation klanten werven voor onze klanten?

Corporate huisstijl.

Een professionele corporate huisstijl die bij jouw bedrijf past zorgt voor vertrouwen bij potentiële klanten.

Ben jij een loper of koning(in)?

Stop heel even met rennen! Kan jullie marketing aanpak (veel) beter? Met de juiste strategische marketing beslissingen gaan we samen mooie resultaten behalen. Zo voel jij je als klant pas echt een koning(in).

Samen winnen