Stradigi Logo.

Vacature:
Stagiair Online Marketing.

Als Stagiair Online Marketing zorg jij ervoor dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun online performance. Dus ben jij gek op alles wat met online marketing te maken heeft? Zeker even reageren!

Stradigi is een digital-first strategisch online marketingbureau dat de puntjes op de i zet op het gebied van content, data en digitale media. Ons team van strategen, online marketinggoeroes en content marketeers wil maar één ding: hét verschil maken voor de klant. We geloven dat het succes van onze klanten begint met het creëren van een omgeving waar mensen elke dag zichzelf kunnen zijn. Unapologetically!

SOLLICITEER NU!

Your to do’s

Als Stagiair Online Marketing ga je aan de slag met alles op het gebied van online marketing. Van conversieoptimalisatie tot contentkalenders en van social media marketing tot SEA-campagnes. Samen met onze strategen, online marketeers en content creators zorg je voor een optimale performance van onze klanten.

Tijdens je stage leer je de volledige breedte van het online marketing vak en mag je het écht in de praktijk uitvoeren. Onze ervaren online marketeers staan graag voor je klaar om jou hier helemaal wegwijs in te maken.

What we do

Stradigi is een verfrissende start-up met een snelgroeiend team van digitaal talent. Een bonte mix van ambitieuze jonge honden en doorgewinterde rotten, allemaal met specifieke en up-to-date kennis en expertise. Binnen no time zijn we gegroeid naar een team van 15 professionals.

Onze sweet spot is het spanningsveld tussen strategy & branding, marketing & communicatie en online marketing & data. Vanuit een gedegen strategie en slimme inzet van (online) marketing werken wij aan betekenisvolle en creatieve manieren om merken en organisaties te laten groeien.

We werken vanuit een wel heel unieke locatie in Venlo , maar uiteraard behoort thuiswerken ook tot de mogelijkheden.

This is you

We zijn elkaar op het lijf geschreven als je je kunt herkennen in onderstaande punten:

– Je volgt momenteel een hbo- of universitaire studie in de richting van online marketing (bij voorkeur derde- of vierdejaars).
– Je bent op zoek naar een meeloopstage van 6 maanden voor de periode vanaf september 2022.
– Je werkt graag zelfstandig, maar haalt ook energie uit het werken in een team.
– Je werkt gestructureerd en kunt voor jezelf duidelijke prioriteiten stellen.
– Je vindt het leuk om te presenteren en je staat communicatief gezien je mannetje/vrouwtje.
– Maar bovenal ben je gebrand op het behalen van resultaten.

What’s in it for you?

Werken bij Stradigi kenmerkt zich door een relaxte, informele sfeer waar collega’s zichzelf kunnen en durven zijn. We bieden jou meer dan alleen een job; we bieden jou een carrière en alle groeimogelijkheden die daarbij horen.

Wat je verder van ons mag verwachten:


– Een ruime stagevergoeding, maandelijks op je rekening gestort.
– Ruime keuze uit ontwikkelmogelijkheden.
– Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reis- en internetvergoeding.
– Een aantal vakantiedagen, vrij te besteden.
– Hybride werken: combinatie tussen werken op kantoor en thuiswerken.
– Bijzonder inspirerende en stimulerende werkomgeving (Kenniskapel Venlo) met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.
– Werken in een ambitieus en informeel team met collega’s waar je blij van wordt.

Let’s get in touch

Lijkt het jou tof om verantwoordelijk te zijn voor de online vindbaarheid van onze klanten?

Meer weten? Even mailen naar Annemiek Breuer (HR@stradigi.eu).
Lijkt het jou tof om medeverantwoordelijk te zijn voor het (online) succes van onze klanten? Stuur ons dan vandaag nog jouw CV en een korte motivatie.