Stradigi Logo.

Vacature:
UX / Digital designer.

Ons team van Stradigi groeit! Met een mix van strategen en specialisten met een schat aan kennis én van doorgewinterde rotten tot jong ambitieus talent, maken we flinke stappen en kunnen wij een extra speler op ons ‘schaakbord’ goed gebruiken.

Stradigi staat voor een STRAtegische en DIGItale aanpak die garant staat voor resultaten.
Doel- en resultaatgericht te werk gaan is ons kernmerk. En dat dit succesvol is blijkt wel uit de resultaten die we behalen voor onze klanten! We combineren onze strategische aanpak met de nodige creativiteit én met onze online kennis maken we voor onze klanten echt het verschil.

Je vervelen zal niet snel gebeuren!

Als UX’er / Digital designer zorg je er dagelijks voor dat de uitingen van onze klanten er niet alleen tot in de puntjes verzorgd uit zien, maar ook dat ze bijdragen aan de marketingperformance.

Daarbij geldt: zeker gaan onze harten sneller kloppen van een mooie brochure, maar nog veel meer van een next-level Figma of XD file voor een interactieve website.

Solliciteer nu!

Aftikken maar

Als jij dé ideale kandidaat bent voor ons, kun jij je zeker herkennen in onderstaande punten:

– Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in digital design of UX
– Je kent Figma of Adobe XD tot in de puntjes;
en uiteraard kennen de klassieke Adobe tools ook geen geheimen voor je…
– Je snapt hoe je een webdesign perfect laat aansluiten bij de doelstellingen van de site
– Je werkt graag zelfstandig, maar haalt ook energie uit het werken met een team
– Je kunt gestructureerd werken en weet voor jezelf duidelijke prioriteiten te stellen
– Je vindt het niet moeilijk om te communiceren en te presenteren
– Maar bovenal ben je gebrand op het halen van resultaten!

Maar wat krijg je ervoor terug?

Een heel leuk, groeiend team waar jij jezelf ook volledig in kunt ontwikkelen! Stradigi is pas sinds april 2021 opgericht, maar sindsdien al gegroeid naar een team van z’on 14 professionals. De start-up sfeer proef je door de hele organisatie en levert een relaxte sfeer, waarin ook eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt, dus heb je een tof idee om de werksfeer nog beter te maken? Let us know!
En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, iedere maand krijg je natuurlijk ook een leuk bedrag op je rekening gestort, dat past bij jouw ervaring en kennis.

Is je interesse gewekt?

Lijkt het jou tof om verantwoordelijk te zijn voor de online vindbaarheid van onze klanten?
En wil jij ook de marketingresultaten verbeteren van onze klanten? Stuur dan jouw CV én een korte motivatie op via het onderstaande formulier.