Stradigi Logo.

Vacature:
Communicatie / Marketing adviseur.

Ons team van Stradigi groeit! Met een mix van strategen en specialisten met een schat aan kennis én van doorgewinterde rotten tot jong ambitieus talent, maken we flinke stappen en kunnen wij een extra speler op ons ‘schaakbord’ goed gebruiken.

Stradigi staat voor een STRAtegische en DIGItale aanpak die garant staat voor resultaten.
Doel- en resultaatgericht te werk gaan is ons kernmerk. En dat dit succesvol is blijkt wel uit de resultaten die we behalen voor onze klanten! We combineren onze strategische aanpak met de nodige creativiteit én met onze online kennis maken we voor onze klanten echt het verschil.

Je vervelen zal niet snel gebeuren!

Als communicatie / marketing adviseur ben je als spin in het web onderweg tussen klant, intern team en de markt. Met je diepgaande professionele kennis en ervaring én je wil om je helemaal in de klant in te lezen, zorg je er dagelijks voor dat we onze klanten weer verbazen met geweldige ideeën én resutlaten!

Je weet hoe je een marketingplan en strategie optuigt waarmee je de klant overtuigt. En je weet ook dat een middelmix anno 2022 meer is dan een Linkedin banner, website en Ad campaign…

Solliciteer nu!

Aftikken maar

Als jij dé ideale kandidaat bent voor ons, kun jij je zeker herkennen in onderstaande punten:

– Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het marketing/ communicatie speelveld;
danwel aan bureauzijde of bij een grotere onderneming
– Je baant je snel een zelfstandige weg naar de klant, zonder hte team uit het oog te verliezen.
– Idealiter ben je bekent met BI tools voor marketing
– Je werkt graag zelfstandig, maar haalt ook energie uit het werken met een team
– Je kunt gestructureerd werken en weet voor jezelf duidelijke prioriteiten te stellen
– Je vindt het niet moeilijk om te communiceren en te presenteren
– Maar bovenal ben je gebrand op het halen van resultaten!

Maar wat krijg je ervoor terug?

Een heel leuk, groeiend team waar jij jezelf ook volledig in kunt ontwikkelen! Stradigi is pas sinds april 2021 opgericht, maar sindsdien al gegroeid naar een team van z’on 14 professionals. De start-up sfeer proef je door de hele organisatie en levert een relaxte sfeer, waarin ook eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt, dus heb je een tof idee om de werksfeer nog beter te maken? Let us know!
En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, iedere maand krijg je natuurlijk ook een leuk bedrag op je rekening gestort, dat past bij jouw ervaring en kennis.

Is je interesse gewekt?

Lijkt het jou tof om verantwoordelijk te zijn voor de online vindbaarheid van onze klanten?
En wil jij ook de marketingresultaten verbeteren van onze klanten? Stuur dan jouw CV én een korte motivatie op via het onderstaande formulier.