Stradigi Logo.

Funqtio: online groei

30% groei voor Funqtio

Vier jaar geleden ben ik gestart met Sloesen Communicatie. Funqtio was mijn allereerste klant en gezamenlijk hebben we ambitieuze doelstellingen geformuleerd in het marketingplan.

Bij Funqtio kun je terecht voor fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. Heb je ergens last van? Dan wil je daar het liefst zo snel mogelijk vanaf. Funqtio helpt je graag!

Het is tof om te zien dat mede dankzij de inzet van marketing en online marketing Funqtio flink groeit.In 2017 was er nog één vestiging en nu zijn er 4 vestigingen in Steyl, Venlo, Blerick én Helden.

Hoe kunnen we de naamsbekendheid van Funqtio vergroten, zodat meer mensen uit Venlo e.o. bij Funqtio een afspraak gaan maken?

Samenwerking leidt tot flinke groei

Super tof dat we met ons team op het gebied van marketing en communicatie echt een bijdrage leveren en dat Funqtio in 2019 een flinke omzetgroei van +/- 30% heeft gerealiseerd.

Dankzij de samenwerking met Stradigi presenteren wij ons beter naar de markt toe. Mede hierdoor hebben we een groei behaald van 30% in onze vestigingen in Steyl én Venlo. Een heel mooi resultaat!

Rob Peters - Eigenaar Funqtio en OCA Venlo

Ben jij een loper of koning(in)?

Stop heel even met rennen! Kan jullie marketing aanpak (veel) beter? Met de juiste strategische marketing beslissingen gaan we samen mooie resultaten behalen. Zo voel jij je als klant pas echt een koning(in).

Samen winnen