Stradigi Logo.

Stradigi: het Online Marketing bureau in Limburg dat resultaat boekt.

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Online marketing speelt een steeds belangrijkere rol bij talloze bedrijven. Dit komt omdat klanten zich steeds meer online oriënteren én bij een goed gevoel via de website contact op nemen. De website wordt voor de salesafdeling belangrijker omdat hier waardevolle leads binnen komen. Online marketing speelt zo een belangrijke rol bij het behalen van de beoogde bedrijfsresultaten. Dat geldt natuurlijk ook voor de vele internationaal georiënteerde bedrijven in Limburg en Zuid-Nederland. Juist voor deze bedrijven en organisaties kan Stradigi echt het verschil maken met online marketing in Limburg

Webdevelopment

Stradigi heeft veel ervaring met webdevelopment en met name met websites die optimaal scoren in Google en andere zoekmachines. Benieuwd naar onze visie en wat wij kunnen? Wij vertellen je er graag alles over maar laten ook zien hoe onze websites scoren! 

Contact

Positioneren

Positioneren is het vinden, creëren en realiseren van een unieke marktpositie. Deze positie moet relevant zijn voor de doelgroep, onderscheidend zijn van de concurrentie, en aansluiten op de competenties van de onderneming. Alles met het doel om merkvoorkeur te creëren en de doelgroep te verleiden om te kiezen voor jouw bedrijf of merk 

Contact

SEO

Heb jij je ooit wel eens afgevraagd waarom dat Mediamarkt en Coolblue altijd hoog scoren in Google wanneer je zoekt naar een nieuwe televisie? Het is geen toeval dat deze merken voor elektronicaproducten altijd in de top 5 staan van Google. Zoekmachineoptimalisatie staat ten grondslag voor het verkrijgen van deze felbegeerde Google posities. 

Contact

SEA

Met SEA (Search Engine Advertising) zorgen wij ervoor dat jij potentiële klanten krijgt door middel van relevante advertenties die boven de reguliere Google zoekresultaten worden getoond. Door een gedegen zoekwoordenonderzoek ontdekken we welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt zodat we advertenties zo relevant mogelijk kunnen inrichten. 

Contact

Social media

Social media is een belangrijk hulpmiddel voor het realiseren van zowel naamsbekendheid als concrete sales. Top of mind worden (en blijven) bij potentiële klanten vergt interessante content die gedeeld moet worden via kanalen als LinkedIn, Instagram en Facebook. Net zo belangrijk is de consistentie van het plaatsen van relevante content, want ‘consistency is the key to success!’.

Contact

Online campagnes

Online campagnes zijn zeer interessant voor het snel willen behalen van online resultaat. De mogelijkheden van het online speelveld bieden de optie om campagnes gericht te focussen op jouw doelgroep. Demografie, geografie, interesses en relevante criteria zijn slechts een van de weinige kenmerken waar je online campagnes op kunt toespitsen. 

Contact

Marketing automation

Als je marketing automation inzet in combinatie met een goed doordachte strategie dan pas ga je echt de voordelen ervaren van Marketing automation. Bij Stradigi adviseren we jou hoe je Marketing automation in combinatie met een goede online strategie kunt implementeren in je bedrijf. Wij helpen je bij de implementatie van de software die nodig is.  

Contact

Digital design

Een ijzersterk design 

Wij maken een digitaal project tot een succes met een passend design. Stradigi zorgt voor een passend webdesign die past bij de branding van je bedrijf. Wij zorgen voor de juiste look en feel. 

 

Contact

Zo halen we samen met onze klanten geweldige resultaten. Denk hierbij aan meer relevant verkeer, een hogere naamsbekendheid, meer online leads en meer verkoop!

Ben jij een loper of koning(in)?

Stop heel even met rennen! Kan jullie marketing aanpak (veel) beter? Met de juiste strategische marketing beslissingen gaan we samen mooie resultaten behalen. Zo voel jij je als klant pas echt een koning(in).

Samen winnen