Stradigi Logo.

Meet the team behind it all.

Ondanks dat we pas ‘net’ begonnen zijn in april 2021, begroetten we recent, vol trots en met een grote glimlach ons zevende teamlid!

Zeven professionals werken aan jullie marketinggroei in verschillende disciplines. We stellen ons hieronder kort aan jullie voor:

Jaap Canjels

Jaap Canjels

Digitale Strategie & Development

Roel Sloesen

Roel Sloesen

Strategie, marketing en een passie voor online

Selene Nijst

Selene Nijst

Web Developer

Annemiek Breuer

Bureau Manager

Kris Smits

Kris Smits

Project Manager & Content Marketeer

Floris Noten

Floris Noten

Online Marketing & Content Marketeer

Hayke Pouwels

Hayke Pouwels

Online Marketing & Marketing Automation

Let’s talk!

Meer leads en downloads: mooie resultaten van onze klanten in de B2B

Meer klanten via digitale kanalen: B2C in héél Nederland

Wat is jouw uitdaging? Van strategisch advies, marketing automation tot operationele uitvoering. Wij zijn er om je te adviseren én te helpen.

Vraag het onze specialisten

Het geschiedenisboek van Stradigi.

In 1998 ontmoeten onze oprichters, Jaap Canjels en Roel Sloesen elkaar op de HBO studie Communicatie in Eindhoven.

Een studie die Roel afrondde, maar voor Jaap niet voldoende uitdagend bleek. Hij koos toen al voor een digitale richting, de HBO opleiding Informatie Dienstverlening en Management welke hij succesvol afrondde.

De nodige jaren en diverse omzwervingen later, startten beide heren in functies bij (verschillende) marketing bureaus.

Jaap bij één van de grootste designbureaus van Limburg, Dim. Hier bouwt hij de digitale tak -Dim digital- op alvorens de volledige verantwoordelijkheid van het bureau over te nemen als Managing Director. Tijdens zijn periode als MD wordt het bureau verder getransformeerd tot een strategisch, digitaal bureau.

Na deze succesvolle transitie is het tijd voor een nieuwe uitdaging en volgt Jaap zijn hart en gaat aan de slag in Möchengladbach als Digital Strategist bij één van de grootste banken ter wereld, Santander Bank.

Roel maakt zijn start als communicatie adviseur bij Clabbers Communicatie en treed niet veel later in dienst bij Dim. Na 4 jaar als Strategisch Marketing Manager bij Dim gewerkt te hebben, verlaat Roel de club om bij een van zijn klanten aan de slag te gaan: Mifa (waar hij in de loop der tijd een bijzondere band mee opbouwde). Hier krijgt Roel de ruimte om in 2017 -naast zijn werkzaamheden als Marketing Manager- zijn eigen bureau te starten: Sloesen Communicatie.

De ontwikkelingen gaan dan snel en Sloesen mag veel mooie bedrijven helpen met hun strategische en online vraagstukken. Samen met partners worden er ontzettend mooie resultaten geboekt. Om als strategisch en online marketing bureau verder te groeien en klanten nog beter te laten presteren is uitbreiding nodig… En daar kruisen de paden van Roel en Jaap opnieuw…

We onderzochten waar onze focusmarkt (B2B-bedrijven) behoefte aan had: slimme manieren om hun bedrijf te laten groeien met strategie en digitale marketing en zo ontstond Stradigi in 2021!